Walnut sapling    Cаженец грецкого ореха    Fidan arre    Sadnica oraha    Жаңгак көчөтү    ओखरको बिरुवा    Yong'oq ko'chati    Orechový stromček     Qoz tingi    retoño de nogal

Fidan-arre

 

PRODHIM I ÇERTIFIKAR I FIDËVE TË ARRËVE

 

Fidanët e arrës Chandler, Ronde, Howard, Fernor, Fernette dhe Franquette, prodhimi i të cilave vazhdon me shpejtësi në vendin tonë dhe në mbarë botën, japin rendimente të larta.

 

 

Mbjellja e fidanëve të shartuara dhe të certifikuara të arrës është më e preferuar për shkak të besimit dhe mbështetjes së dhënë nga qeveria.Fidanët e arrës janë të certifikuara nga Ministria e Bujqësisë në vendin tonë.

 

Ekzistojnë dy lloje të certifikatave të përdorura.

 

Këto janë Certifikatat e Verdha dhe Blu.

 

 

Certifikata e verdhë është përgjithësisht lloji i certifikatës që shumica e fidanishteve mund të marrin dhe marrin lehtësisht për fidanët e tyre.

 

Gjëja më e rëndësishme këtu është fidani blu i certifikuar.

 

Sepse prodhimi dhe mirëmbajtja e fidanëve të certifikuar blu kryhen brenda kuadrit të standardeve të caktuara.Fidanët e Arrave të Certifikuara Blu prodhohen me fidanë mbarështues që janë pa sëmundje dhe janë prodhuar posaçërisht sipas emrit të tyre nga universitete që kanë dëshmuar kompetencën e tyre në terren.

 

 

Këto fidanë prodhohen në objekte të veçanta prodhimi në përputhje me Standardet e Certifikatës Blu.

 

Këta fidanë të prodhuar shqyrtohen nga autoritetet universitare dhe fidanët që plotësojnë kushtet e nevojshme vërtetohen me certifikatë blu.

 

Ne vazhdojmë të punojmë me njohuri dhe përvojë rreth 30 vjeçare në sektorin tonë.

 

 

Qëllimi ynë; është të ofrojmë më të mirën dhe gjithmonë cilësinë për klientët tanë, si dhe kënaqësinë e klientit.

 

Sepse për ne, besimi dhe kënaqësia e klientit janë të parat, dhe për këtë arsye ne e bëjmë punën tonë në mënyrë profesionale. 

 

Ne shesim të dorës së parë prodhimin tonë të fidanëve të arrave dhe bajameve të shartuara, të certifikuara.

 

Kështu, klientët tanë mund të blejnë fidanë cilësorë me çmimet më të përballueshme pa paguar komisione ndërmjetësuesve.

 

 

Mundësi transporti në të gjithë Turqinë me kompani të kontraktuara ngarkesash

,

Ne i dorëzojmë fidanët tanë në adresën tuaj në të gjithë Turqinë me automjetin tonë ose me kompanitë tona të kontraktuara të ngarkesave (60% zbritje) sipas numrit.

 

Ne paketojmë dhe paketojmë me kujdes fidanët që dërgojmë dhe i dërgojmë në adresën e kërkuar nga klientët tanë.

 

 

BËNI NJË KËRKIM TË MIRË TË GJITHË TË BLENI FIDA TË ARRËS... MOS BLI KURRË FIDA PA CILËSORE që janë "të vërteta me emrin"...KUJDES  NDAJ CILËSISË...

 

Përzgjedhja e varietetit në fidanët e arrës: Para së gjithash, duhet të përcaktohen varietetet e përshtatshme për kushtet ekologjike të rajonit ku do të krijohet kopshti i arrës.

 Pema e arrës është rezistente ndaj temperaturave të ftohta deri në -25 C kur është në pushim të plotë.Megjithatë, është shumë e ndjeshme ndaj ngricave të vona në pranverë. 

 

Për këtë arsye, masat që duhen marrë kundër ngricave të hershme janë shumë të rëndësishme.

 

SHITJET E SAPILERVE TONA RRENJE TE HAPUR ARRE FILLON NË NËNTOR DHE VAZHDON DERI NË FUND TË MARSIT.

 

SHITJA E FIRËVE TONA TË ARRËVE TUBE VAZHDON PËR 12 MUAJ.

 

 

JU LUTEM NA KONTAKTONI NËSE DËSHIRONI TË BLINI FARA TË ARRËS SAKTË ME EMRIN.

 

TË GJITHA SAPILERAT TONA TË ARRËVE QË I DËRGOJMË NGA FUSHA NË KOPSHTIN TUAJ PA NDËRMJETËSIM JANË PRODHIM TONË.

 

 

KLIENTET TANE NUK DËRGOJMË ASNJË FIDË TË VETË QË NUK E PËRCAKTOJMË NË KOPSHTIN TONË.

 

NE PAKETOJME ME KUJDES FARAT E ARREVE QE JU POROSISNI QË MOS TË DËMTOHET DERI TË MBAJMË TE TY.

Translate.google

İLETİŞİM

     BİZE ULAŞIN..

    ÇAĞLAR TAKA   

    0535 641 58 88  

      BANDIRMA

WhatsApp ile iletişime geç